E15.cz - Finance a bankovnictví 17.05.2024 15:41  Robert Fico v pátek podstoupil CT vyšetření a lékaři také odstranili tkáň odumřelou v důsledku střelného poranění. Na briefingu to oznámila Miriam Lapuníková, šéfka nemocnice v Banské Bystrici, kde byl slovenský premiér po středečním atentátu hospitalizován. Dodala, že pacient je při vědomí a jeho stav je stabilizovaný, ale nadále vážný. Fico zůstává na jednotce intenzivní péče, uvedla Lapuníková. Zároveň sdělila, že nemocnice bude informace o jeho zdravotním stavu zveřejňovat každý den. Briefingu se zúčastnil i ministr obrany Robert Kaliňák, podle něhož potrvá několik dnů, než bude jasné, jak se Ficův zdravotní stav vyvíjí a zda bude možný jeho převoz.

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.