Zoznamrealit.sk 04.05.2024 04:00  Cena: 188.500 EUR Realitná kancelária RELCOM Vám exkluzívne ponúka na predaj slnečný a kompletne rekonštruovaný - 3 izbový byt o celkovej výmere 67 m2 vrátane balkónu o výmere 3 m2 v TOP lokalite sidliska Terasa , Košice- Západ, Ul. Ružinská. DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE Úžitková plocha bytu: 64,5 m2 + 3 m2 balkón Poschodie: 1 - Pod bytom je byt Kompletná rekonštrukcia - ešte neobývaná Slnečný balkón o výmere 3 m2 s výhľadom na zeleň Lokalita plná zelene - Najzelenšia časť sídliska Terasa Skvelá investícia Dokončenie do vysokého štandardu Štandard: plastové okná , vstupné bezpečnostné dvere, , kuchynská linka Ikea, repasované celomasívne drevené podlahy, obklady a dlažba, kvaitné masívne obložkové interierové dvere , dizajnové svietidlá. LINK NA PONUKU S VIDEOOBHLIADKOU: https://youtube.com/watch?v=z1C3SO_OBUY LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ MHD spojenia: autobusy a električky, potraviny KLAS, potraviny LIDL, OC URBAN, potraviny COOP JEDNOTA, reštaurácie, kaviarne a obchodíky na celej Hlavnej ulici a v blízskoti bytového domu, Banky: SLSP, CSOB, VUB, Tatrabanka, jasle a škôlky. CENA Cena predmetného bytu je 188.500€. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes na tel. čísle + 421 903 796 732 – Mgr. Dávid Čelovský, Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS

Číst celý článek >>

Reklama

Srdcetvor.cz - handmade

srdcetvor-handmade.png Nákupní galerie rukodělných výrobků, služeb a materiálů. Můžete si zde otevřít svůj obchod a začít prodávat nebo jen nakupovat.

Lavivasex.cz - erotické pomůcky

lavivasex.png Přehled erotických pomůcek od elegantních vibrátorů, hraček pro páry až po stimulační oleje, afrodiziaka a BDSM pomůcky.

Hledej-hosting.cz - webhosting, VPS hosting

hledej-hosting.png Přehled webhostingových, multihosting a VPS hosting programů s možností jejich pokročilého vyhledávání a porovnávání. Najděte si jednoduše vhodný hosting.